DECIZIE CNA: Manelistii si credincosii au un stramos comun

Ian 23rd, 2013 | Categorie: Ştiri

Doua posturi care pareau batute in cuie pe grila cablistilor vor disparea in cateva zile, iar abonatii nu le vor mai putea vedea.

inviereSe spune ca cine se aseamana se aduna. Sau la fel de adevarat este considerat si proverbul spune-mi cu cine te insotesti ca sa iti spun cine esti. Trinitas Tv (postul de televiziune oficial al Bisericii Ortodoxe Romane) si Mynele TV (canal spercializat in difuzarea manelelor) au fost puse in aceeasi oala de catre CNA care au decis sa nu le mai includa pe lista televiziunilor “must-carry”, ce trebuie retransmise obligatoriu în 2013 de toţi cablistii din România. Asta suna ca si cum Trinitas si Mynele sunt cam unu si acelasi lucru, o treaba optionala, de care te poti dispensa: iti poti pune singur acasa un cd fie cu Vali Vijelie, fie cu muzica bisericeasca.

Eventual, la maxim.

Astfel, în lista televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru cablişti în anul 2013 se regăsesc programele Societăţii Române de Televiziune (TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News şi studiourile teritoriale din Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara), dar şi TV5, un program inclus obligatoriu în grilele operatorilor de cablu în baza unui acord internaţional între România şi Franţa. De asemenea, în lista televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru cablişti în 2013 se regăsesc următoarele televiziuni private, selectate de CNA în ordinea indicelui anual de audienţă: Pro TV, Antena 1, Kanal D, Antena 3, Prima TV, Realitatea TV, Naţional TV, B1 TV, România TV, OTV, Antena 2, Favorit TV, Taraf TV, Kiss TV, Euforia Lifestyle TV, Gsp TV, National 24 Plus, U Televiziune Interactivă, Music Channel, TV Neptun, Naşul TV, Transilvania Live, Look TV, H!T Music Channel, TV H2O şi Inedit TV.

Comparativ cu lista din 2012, în acest an, operatorii de cablu nu mai sunt obligaţi să retransmită televiziunile: Mynele TV, Trinitas TV, DDTV, Money Channel, Speranţa TV şi TOP 1. În schimb, faţă de 2012, în acest an cabliştii sunt obligaţi să retransmită următoarele televiziuni: România TV, Naşul TV, Transilvania Live, Look TV, H!T Music şi Inedit TV.

 

 
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

*