FILM. Actori care îmbătrânesc urât: azi Mickey Rourke

Feb 7th, 2013 | Categorie: Ştiri

Despre unii fotbalişti, la un pas de a intra în legendă, ajunşi în ultimii ani de carieră, se spune că joacă numai din talent fără a se mai implica prea mult.

rourkeCe înseamnă asta? Înseamnă că îi durea în fund de rezultat sau de restul echipei, jucau doar pentru a mai lua nişte bani, ştiind că oricum zarurile fuseseră aruncate, iar lumea îi va adora pentru ceea ce au fost în tinereţe, adică nişte superstaruri. La fel se întâmplă în cinematografie fapt confirmat de pelicula Domino. Un film plin de vedete dar care joacă numai din talent ştiind că imaginea de super-star dobândită în urmă cu ani le va fi suficientă spectatorilor.

Mie nu mi-a fost şi pot spune că pelicula este o mare porcărie. Mickey Rourke, Edgard Ramirez, Lucy Liu, Christopher Walken, Keira Knightley sunt aduşi în faţa spectatorilor ca super-eroi, un fel de Arnold dar varianta cool-icon care rezolvă orice problemă numai din vârful buzelor. Actorii au avut o copilărie dură, un trecut dur, au trăit şi învăţat printre golani, au fost în Afgansitan şi în pârnaie, au şcoala vieţii, au cunoscut tipe şi tipi daţi dracului.

Asta ţi se bagă pe gât în primele minute ale filmului ca un fel de cv: „bă credeţin-ne pe cuvânt că ăştia sunt daţi dracu!”.

Doar că eu nu fac angajări. Eu vreau să văd o poveste.

RECOMANDARE. Mai bine vă uitaţi la Gâdea.

Petre Bădică

 
Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

*