FILM. Buce Willis mai tare decât Chuck Norris. Poate muri şi reînvia de cinci ori !

Feb 18th, 2013 | Categorie: Recomandări, Ştiri

Partea a cincea a seriei “Die Hard” este în fruntea box office-ului nord-american, ne anunţă presa de peste ocean.

diehardNu există om în ţara asta care să nu fi văzut măcar un sfert de oră din seria “Die Hard” cu Bruce Willis. A avut grijă de asta PRO TV care l-a difuzat de o mie de ori. Oare mai des decât Armă Mortală? Sau decât capodoperele ciematografice cu van Damme sau Steven Segal? Oricum, as fi jurat că Die Hard are o mie şi una de părţi dar se pare că nu părţile sunt multe, ci numărul de difuzări şi redifuzări.

Sunt convins, totuşi, că Pro Tv ne va oferi acest nou film din seria Die Hard doar peste vreo 5 ani atunci când îi va costa câteva mii de euro. Deci nu ne pândeşte nici un pericol.

Partea a cincea a seriei “Die Hard”, “Şi mai greu de ucis”, în care Bruce Willis şi-a reluat rolul inspectorului John McClane, s-a situat în fruntea box office-ului nord-american încă de la premieră, potrivit cifrelor publicate duminică de Exhibitor Relations, informează AFP.

Filmul “Şi mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard” a avut încasări de 25 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în cinematografele din America de Nord.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat “Hoaţa de identitate/ Identity thief”, o comedie regizată de Seth Gordon, cu Melissa McCarthy şi Jason Bateman, care a avut încasări de 23,4 milioane de dolari.

Pe poziţia a treia s-a situat “Safe Heaven”, în regia suedezului Lasse Hallström, o dramă romantică despre o femeie cu un soţ abuziv care se refugiază într-un mic orăşel unde începe o nouă viaţă. Filmul a avut încasări de 21,4 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe locul al patrulea s-a clasat “Escape From Planet Earth”, un desen animat care beneficiază, printre altele, de vocile actorilor Brendan Fraser şi Jessica Alba. Filmul despre nişte extratereştri albaştri care vor cu orice preţ să părăsească Pământul, “locul cel mai periculos din Univers”, a avut încasări de 16 milioane de dolari.

Thrillerul SF cu accente horror “Iubitul meu e zombi/ Warm Bodies”, care prezintă povestea de iubire dintre o adolescentă şi un zombi, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 9 milioane de dolari.

Filmul “Cronicile Casterilor: A 16-a Lună”, adaptare a romanului bestseller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, cu Emma Thompson, Jeremy Irons şi Viola Davis, s-a situat pe locul al şaselea, cu încasări de 7,5 milioane de dolari.

Cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, “Efecte adverse/ Side Effects”, cu Jude Law, Rooney Mara şi Channing Tatum în rolurile principale, a coborât de pe locul al treilea pe al şaptelea, cu încasări de 6 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei femei care apelează la medicamente antidepresive în aşteptarea eliberării din închisoare a soţului ei.

Comedia cu accente dramatice “Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook”, cu Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence în distribuţie, a coborât de pe a patra pe a opta poziţie, cu încasări de 6 milioane de dolari.

 
Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

*