SERIAL. Anatomia lui Grey vs Doctor House. Eu cu cine votez?

Feb 1st, 2013 | Categorie: Recomandări, Ştiri

Care dintre cele doua seriale se apropie mai mult de realitatea din spitale? Din spitalele americane, desigur.

grezsL-am întrebat o dată pe un medic chirurg de la Spitalul Colţea dacă se uită la serialele despre spitale şi doctori care sunt în mare vogă şi la noi. Mi-a spus că s-a uitat de câteva ori din curiozitate şi că l-a amuzat mai ales din persectiva faptului că în filme totul este la excepţional: vorbim de cele mai complicate cauzuri, de cei mai buni şi desigur cei mai frumoşi doctori. Am vrut să îl întreb dacă reprizele de sex din spital, atât de des întâlnite în Anatomia lui Grey, chiar reprezintă o practică. Mi-a fost jenă şi nu am făcut-o.

Revenind, ced că noi ne uităm la serialele astea după cum se uitau ai noştri la Dallas – ei bogaţi, ai noştri săraci. Ei cu super spitale, noi cu mizeria din saloane.

Altfel, Grey este un serial închegat, are mai multe poveşti, scenariul pare mai veridic, bine scris în contextul acţiunii, pacienţii mai şi mor, cugetările siropoase de la începutul sau finalul episodului sunt bine dozate, personajele plăcute, iar exagerările de tip Hollywood nu fac rău nimănui. În schimb, doctor House este opusul tuturor celor mai sus menţionate.

RECOMANDARE. De încercat Anatomia lui Grey pentru că se mai şi moare.

Petre Bădică

Daca ai vazut un film, ai citit o carte, ai fost la un restaurant, intr-o vacanta la munte, mare, in tara sau aici ne poti scrie impresia la trimite articol sau petre.badica@noinu.ro

 
Tags: , , , , , , , , ,

One Comment to “SERIAL. Anatomia lui Grey vs Doctor House. Eu cu cine votez?”

  1. Ene St. Mihai spune:

    poate ca aveti dreptate, insa il prefer pe Gregory House…

Leave a Comment

*