Ashton Kutcher vs Charlie Sheen. Care e mai bărbat şi jumătate ?

Mai 24th, 2013 | Categorie: Editorial, Recomandări

Charlie Sheen a plecat din serial, iar audienţele se pare că au cam căzut doar că au de unde să cadă deoarece erau oricum nesimţit de mari. Recunosc că am văzut numeroase episoade cu Charlie Sheen şi vreo câteva din noul format cu bărbatul lui Demi Moore în rol principal. Ceva, ceva, tot a rămas, ba, s-a accentuat: trivialitatea, limbajul porcos, aluziile (de fapt nici măcar nu mai sunt aluzii) sexuale din abundenţă.

two-and-a-half-men1de Petre BĂDICĂ

 Charlie Sheen făcea toate mizeriile de mai sus un pic mai uşor de digerat deoarece omul chiar cu asta se ocupa în viaţa lui reală. Aşa a dobândit o faţă credibilă pentru a vorbi porcos, jegos, pentru a face sex cu toată lumea, iar spectatorii să îl mai şi creadă. Era credibil. Ashton pare un retardat mintal, timid, care trebuie să spună, într-un context diferit, aceleaşi porcării ca ale lui Sheen. Nu îi iese. Omul pare de-a dreptul stingher. Ca şi cum ai pune un tocilar în rolul unui fante. În rolul căpitanului echipei de fotbal a Colegiului X, dacă mă înţelegeţi.

 Iată un minunat dialog care arată că nivelul actual al poantelor a coborât sub nivelul admis chiar de Capatos

 Ashton: Aş vrea să îţi cunosc fiica.

Partenera de sex: Nu.

Ashton: De ce? Simt că sunt oarecum familiarizat cu ea. Am cunoscut noaptea trecută locul pe unde a ieşit prima oară fata ta.

 Paradoxal, deşi în film a venit un băiat cuminte în locul unuia rău, scenariu este şi mai porno-mizerabil-jegos-sexual addicted.ashton-kutcher

Mai e o problemă insurmontabilă. Alan a chelit, nu mai are prospeţime iar rolul de fraier nu îl prinde. Cât despre ăla mic, acum e ditamai uriaşu, are perciuni şi ar trebui să se pensioneze de urgenţă. Nu ştiu dacă mai trage vânturi, ipostază care l-a făcut celebru.

În cele din urmă, am înţeles că s-a retras el.

 

RECOMANDARE. Cel mai cinstit ar fi să vedeţi primele serii (unu şi doi) şi cam atât. Sunt haioase, replicile curăţele şi nicidecum redundante, iar fetele nu apar de două ori într-o serie.

 
Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

*