Câți bani i-a luat Apple lui Samsung în instanță

Dec 12th, 2013 | Categorie: Editorial, IT&Gadgets
Intr-o bătălie devenită perpetuă in sălile de judecată,  “Apple” continuă să convingă juraţii!
 Din procesul iniţiat in 2011 a ieşit cum au previzionat specialiştii in IT: va fi o chestiune de durată, vor câştiga cei mai buni, dimpreună cu echipele de avocaţi.
Mai mult, odată cu verdictul din 21 noiembrie 2013 s-a consfinţit că Apple a revoluţionat o nouă metodă de a scoate bani: cu echipe de avocaţi inregimentaţi in reconstructia marketingului de “succes inovativ made in USA”, aflat la concurenţă cu Samsung, o companie considerată numărul unu actual intr-un top mondial al increderii consumatorilor.
Samsung-AppleDar si numărul 1 la vânzări de telefoane, cu recorduri doborâte in ultimele statistici.
Lista neagră a produselor avute in vedere la rambursare pentru ca ar fi diminuat profiturile pe drepturile de copiere pentru fiecare IPad, IPhone clonat arată (defalcat cu suma datorată) astfel: Samsung Captivate 21,1 milioane dolari, Samsung Continuum 6,4 milioane dolari, Droid Charge 60,7  milioane , Epic 4G 37,9 milioane, Exhibit 4G 2,4 milioane, Galaxy Prevail 22,1 milioane, Galaxy Tab 9,5 milioane, Gem 4,8 milioane Indulge 9,9 milioane, Infuse 4G 99,9 milioane, Nexus S 4G 10,5 milioane, Replenish 3 milioane, Transform 2,1 milioane dolari. 
Insumat, liderul asiatic in producţia de electronice a plătit pentru folosirea frauduloasă de patente de inovaţie in favoarea americanilor de la Apple, 290 milioane de dolari, după o decizie istorică, de necontestat a Tribunalului din San Jose. (Deocamdată) suplimentar 22 milioane dolari au fost ceruţi ieri numai pentru cheltuielile de judecată, care ar trebui să acopere o treime din plata de 60 de milioane de dolari a avocaţilor. 
Si alte proceduri de “infringement” au fost iniţiate pentru alte modele de telefoane, “cheltuieli neprevăzute” care anunţă pentru 2014 o problematică majoră pentru compania coreeană, care va avea de efectuat plăţi semnificative.
de Lucian MORAR
De același autor:
Debut fulminant pe bursă pentru Twitter

Ce aduce nou Nexus Gem, ceasul inteligent de la Google

Ecranul curbabil de la Samsung

Invatie de la Intel

Cum poți evita senzorul touchscreen de la iPhone5

 

Leave a Comment

*