Campionatul de fotbal american la Timișoara

Iul 3rd, 2014 | Categorie: Ştiri
Insolit.

Timisoara_89ers_poza_FBookCampionatul Naţional de Fotbal American se încheie la Timişoara, Duminică 6 Iulie ora 19

Gazda insolitei confruntări este Stadionul Dan Păltinişanu, iar merituoşii finalişti  CNFA ai  “RoBowl-ului” românesc 2014 sunt Rebelii din Bucureşti vs “89-iştii” din Timişoara! S-au făcut eforturi deosebite astfel pentru ca Ediţia “5” a CNFA(Campionatul Naţional de Fotbal American) să devină un succes al Vestului.  Timişorenii au anunţat dorinţa de a lua trofeul într-o manieră spectaculară. Specialiştii cotează gazdele ca mari favoriţi având avantajul terenului propriu , calculând şi problemele din ofensiva “Rebelă” a oaspeţilor observate in meciurile seriei de Est a Campionatului, o idee coroborată cu evaluarea apărării la superlativ a Timişoarei, superioare tuturor adversarilor în acest sezon.   

    
În deschidere vor cânta filarmonica Banatul şi invitaţi de la Opera Romană. Atmosfera de show va fi întreţinută de “Matrix Dance Group” . Toate fondurile obţinute cu intrarea plătită la eveniment, publicitate, vânzări  vor fi donate pentru reabilitarea şi recuperarea dependințelor Spitalului de de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu”!  

Finala mică a CNFA se joacă sâmbătă la Timişoara între Bucharest Warriors şi Cluj  Crusaders, de la ora 18 pe acelaşi stadion.

de Lucian MORAR

 
Tags: ,

Leave a Comment

CAPTCHA
*