S-a inventat SmartPhone-ul cu preţ de Mărţişor

Mar 8th, 2016 | Categorie: Ştiri

Lumea Asiatică a întrat în Epoca ieftinirii accelerate a Smartphone-urilor.

O dovedeşte un fapt mai puţin obişnuit petrecut în ultimele 10 zile ale lunii Februarie, prezentat de site-uri precum “business-standard”. Coşmarul concurenţei se numeşte FREEDOM 251 şi are o structură tip Android.

Un nou telefon cu preţul de 3,8 dolari pare a fi cauza determinantă a creşterii spectaculoase a cererii site-ului de vânzări pe Internet aparţinînd companiei “Ringing Bells”. După ce a primit anticipat zeci de mii de comenzi compania de Retail din India a fost nevoită să schimbe strategia de marketing. Serverul dedicat ar fi cedat în primă fază ca urmare a încercării de a înregistra peste 2 milioane de noi cumpărători Online!

Managerii indieni au anunţat că deocamdată banii sunt reţinuţi într-un cont bancar şi că începînd din Martie se va livra nominal marfa, banii fiind încasaţi după ce clientul a primit cel mai ieftin dispozitiv inteligent de comunicare din lume. Cu acest tip de comercializare cu amănuntul, “Ringing Bells” ţinteşte să ajungă în primul semestru spre 3 milioane de unităţi vândute, până în 30 Iunie 2016. Apoi, cel mai probabil, se vor face alte discounturi. Se estimează un total de 70 de milioane clientelă numărată odată cu accesările Online de pe Site-ul de Internet al firmei producătoare din acest an.

de Lucian MORAR

 
Tags: ,

Leave a Comment

*