GO SEO, conținut principal

Această Politică de Confidențialitate are scopul de a-ți furniza informații cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele tale personale atunci când accesezi și utilizezi website-ul https://noinu.ro.

Ne angajăm să respectăm confidențialitatea și securitatea datelor tale și să utilizăm informațiile în conformitate cu legea și cu această politică.

Date personale colectate

La utilizarea website-ului https://noinu.ro, putem colecta anumite date personale de la tine, inclusiv, dar fără a se limita la:

  1. Informații de contact, cum ar fi numele, adresa de email și numărul de telefon
  2. Informații demografice, cum ar fi locația geografică și preferințele tale
  3. Informații despre utilizarea website-ului, cum ar fi paginile vizitate, durata vizitelor și alte informații despre interacțiunea ta cu website-ul.

Utilizarea datelor personale

Utilizăm datele personale colectate în următoarele scopuri:

  1. Pentru a furniza și a gestiona serviciile oferite de website-ul https://noinu.ro
  2. Pentru a răspunde la întrebările și solicitările tale și a comunica cu tine în legătură cu serviciile noastre
  3. Pentru a îmbunătăți și a personaliza experiența ta pe website-ul nostru
  4. Pentru a trimite comunicări de marketing și informații relevante despre produsele și serviciile noastre, cu acordul tău explicit
  5. Pentru a analiza utilizarea website-ului și a obține informații statistice și de cercetare, în vederea îmbunătățirii serviciilor noastre

Protecția datelor personale

Ne angajăm să protejăm datele tale personale și să luăm măsuri adecvate pentru a asigura securitatea acestora. Utilizăm măsuri tehnice și administrative pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea datelor tale personale.

Divulgarea datelor personale către terți

Nu vom divulga datele tale personale către terți în afara cazurilor prevăzute de lege sau în cazul în care ai acordul tău explicit. Putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a ne ajuta în gestionarea website-ului și a serviciilor noastre, dar aceștia vor avea restricții în privința utilizării și divulgării datelor tale personale.

Drepturile tale în privința datelor personale

Ai dreptul de a solicita accesul la datele personale pe care le deținem despre tine și de a le rectifica sau șterge în cazul în care sunt inexacte sau nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate.

De asemenea, poți să te opui prelucrării datelor tale personale sau să soliciti restricționarea prelucrării lor.

Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări suplimentare referitoare la politica noastră de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi folosind informațiile de contact disponibile pe website.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, în funcție de nevoile noastre sau de cerințele legale. Orice modificări vor fi publicate pe website-ul nostru și vor intra în vigoare imediat după publicare.

Această Politică de Confidențialitate are scopul de a-ți furniza informații clare și detaliate cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele tale personale pe website-ul https://noinu.ro. Te încurajăm să citești cu atenție această politică și să ne contactezi în cazul în care ai întrebări sau nelămuriri.

Înapoi sus
Căutare